Obavijest – Promjena snimanja termina milenijske fotografije

MILENIJSKA FOTOGRAFIJA

Izvješćujemo Vas da će se snimanje milenijske fotografije održati u nedjelju 08. veljače 2015. godine s početkom u 11 sati.

Naime, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta prognoziranih za subotu 07. veljače 2015. godine, sve aktivnosti vezane uz obilježavanje Svjetskog dana vlažnih staništa održat će se, kao što smo prethodno napisali, 08. veljače 2015. godine u području posebnog ornitološko-ihtiološkog rezervata “Delta Neretve-jugoistočni dio”, ispred autokampa Rio.
Mole se svi sudionici da budu točni i da se odazovu na vrijeme (predlažemo 10-ak min ranije) zbog što kraćeg zadržavanja dizalice i zaustavljanja normalanog odvijanja prometa.

Nadalje, mole se svi sudionici da, ukoliko su u mogućnosti, odjenu bijele majice preko svoje odjeće zbog stvaranja boljeg vizualnog dojma fotografije. Napominjemo da to nije obavezno.

Napominjemo da su na obilježavanje Svjetskog dana vlažnih staništa pozvani svi, bez obzira na dob, s tim da svojim sudjelovanjem u snimanju dajete dopuštenje da se milenijske fotografije objavljuju i dalje promoviraju u svrhu zaštite prirode (posebno se odnosi na djecu i maloljetnike).