Pod motom Bliže ljudima, u Termama Tuhelj 01. prosinca 2017. održana je prva međunarodna konferencija o komunikaciji u javnoj upravi u organizaciji tvrtke Apriori World.

S ciljem okupljanja i povezivanja pojedinaca zaposlenih u javnoj administraciji i javnim tvrtkama te onih koji se bave odnosima s javnošću, kako bi razgovarali o strategijama, taktikama i komunikacijskim procesima, okupilo se stotinjak predstavnika javnog i privatnog sektora, kako bi, putem jednostavne i transparentne komunikacije, započeli s ostvarivanjem cilja zajedničkog napretka.

Program konferencije Focus, kroz praktične primjere uglednih domaćih i stranih komunikacijskih stručnjaka, ponudio je sudionicima edukaciju o najnovijim trendovima u komunikaciji u javnom sektoru, izazove s kojima se javni službenici susreću te savjetima kako unaprijediti komunikaciju na svim razinama. Sama konferencija predstavljala je platformu za povezivanje, razmjenu znanja i iskustava te definiranje smjernica novih komunikacijskih procesa.

Vizija konferencije je postati središnji događaj okupljanja zaposlenih u javnoj upravi i javnim tvrtkama u jugoistočnoj Europi, na kojem će se donositi strateške inicijative s ciljem razvoja društvene zajednice.

Ispred Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije, konferenciji je prisustvovala Nikolina Đangradović, viša stručna suradnica za promociju.