Europska unija

Povodom desete godišnjice ulaska Hrvatske u Europsku uniju, Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije i Regionalna agencija DUNEA s partnerima pridružuju se obilježavanju ovog važnog jubileja.

Obilježavanje ima za cilj proslaviti ulazak Hrvatske u EU i istaknuti postignuća, prednosti i blagodati koje članstvo donosi. Tijekom ovog događaja, organizirane su različite aktivnosti i inicijative.

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije organizira

izložbu fotografija i promotivnih materijala projekata financiranih EU sredstvima

u svojim prostorijama u Dubrovniku (Branitelja Dubrovnika 41)

i izdvojenom uredu u Opuzenu (Zrinsko-Frankopanska 1)

30. lipnja 2023. godine (petak)

od 10:00 do 15:00 sati.

Ova izložba ima za cilj istaknuti značajne projekte koji su ostvareni u Dubrovačko-neretvanskoj županiji zahvaljujući financijskoj potpori Europske unije.

Pozivamo sve zainteresirane građane da posjete i sudjeluju na manifestaciji ‘Dani otvorenih vrata EU projekata’ čiji cilj je najširoj javnosti predstaviti projekte koji su dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u područjima kao što su energetika, istraživanje i razvoj, kultura, obrazovanje, poduzetništvo, promet, zaštita okoliša, ruralni razvoj, socijalna uključenost, turizam, zdravlje i mnoga druga.

Plakat DOV JU DNŽ